‘Waanzin is altijd hetzelfde blijven doen en toch een ander resultaat verwachten’.

Albert Einstein

Een business coach gezocht?

Het hoofd koel kunnen houden in een stressvolle situatie, goed met energie omgaan, rustig blijven, privé en zakelijk scheiden, dit zijn belangrijke zaken voor iedereen in het bedrijfsleven. Een bedrijf kan niet functioneren als zijn medewerkers dat niet kunnen. Als business coach verzorg ik daarom trainingen voor bedrijven om mensen te helpen beter presteren en functioneren op het werk. Ik ben een erkend en geregistreerd psychosociaal therapeut.

Business coach voor ondernemers

Als bedrijfscoach verzorg ik trainingen die zich richten op stressmanagement, persoonlijke ontwikkeling en communicatieve vaardigheden. Met deze coaching kan een burn-out voorkomen worden, leer je gesprekken te leiden en je verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.

Ik ben erkend registertherapeut en therapie bij mij wordt vergoed door zorgverzekeraars uit de aanvullende verzekering en je hebt geen verwijsbrief nodig van je huisarts.

Wil je meer weten wat ik als business coach voor jouw bedrijf kan betekenen? Ben je benieuwd naar de trainingen die ik aanbied? Ik ben dol op vragen en vertel je daar graag meer over. Voor meer informatie kun je mij bellen via 0314-325546 of 06-20592011 of een bericht achterlaten via het contactformulier op de website.

Wat doet een business coach?

Als business coach bied ik verschillende soorten trainingen aan. Deze zijn erg geschikt voor ondernemers en ondernemingen. De trainingen behandelen verschillende aspecten, waaronder het omgaan met stress, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van communicatieve vaardigheden.

Business coach: stressmanagement

Angstigheid, onzekerheid en twijfels werken verlammend. Er schieten allerlei gedachten door je hoofd en die wekken negatieve gevoelens op. Ook je gedrag wordt hierdoor beïnvloed. Als het jou lukt om een negatief gedachtepatroon te doorbreken kun je flink verder groeien. Ook helpt dit met het voorkomen van een burn-out.

Business coach: persoonlijke ontwikkeling

Bij persoonlijke ontwikkeling gaat het vaak om het vinden van antwoorden op vragen waar je mee worstelt. Als bedrijfscoach kan ik je helpen met het uiteenzetten van een strategie om gestelde doelen te behalen en die antwoorden te vinden. Dit helpt jou angsten te overwinnen.

Business coach: communicatie

Communicatieve vaardigheden zijn van groot belang voor professionals die met klanten en cliënten werken, leidinggevenden en personeel van de HR-afdeling. Als business coach leer ik je graag over verschillende gesprekstechnieken die je kunt toepassen.

Over mij

Ik ben Dagmara Peters, werkzaam als erkend register psychosociaal therapeut en business coach. Ik bied diverse trainingen aan die de focus leggen op betere prestaties en functioneren binnen een onderneming. Hoewel je niet altijd invloed hebt op wat er in je omgeving gebeurt, heb je wel altijd invloed hoe je erop reageert. Mijn trainingen richten zich op het behouden van die controle.

  • Erkende registertherapeut en bedrijfscoach
  • Voor professionals, leidinggevenden en HR-personeel
  • Leer gesprekken te leiden
  • Beter presteren en functioneren
  • Stress management, persoonlijke ontwikkeling en communicatie

Informeer gerust verder

Heb je interesse in de trainingen die ik als business coach verzorg? Ben je benieuwd naar een training in stressmanagement, persoonlijke ontwikkeling of communicatie? Neem dan gerust eens contact met mij op voor meer informatie. Ik ben telefonisch bereikbaar via 0314-325546 of 06-20592011. Als ik de telefoon niet beantwoord, spreek dan een boodschap in en ik bel je zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kun je ook een bericht sturen via het contactformulier op de website.

7 Onschuldige Gewoontes die Negatieve Gedachten ontketenen

 

Doe de Check en Breek Vandaag Nog met deze Saboteurs!

Download mijn Checklist!

 

Heb je last van een druk hoofd?

 

checklist omgaan met negatieve gedachten druk hoofd

7 Onschuldige Gewoontes die de Lawine van Negatieve Gedachten ontketenen

Doe de Check, Breek Vandaag Nog met deze Saboteurs en Krijg Meer Rust in Je Hoofd!

Vraag mijn Checklist aan!