Training


Reken af met stress en onzekerheid en krijg meer grip op je leven!

therapie

coaching

training

Moeilijke cliënten

Met sommige cliënten kun je lezen en schrijven en andere halen het bloed onder je nagels vandaan. Hoe kan dat? Ligt het aan hen of aan jou? Je doet meer dan je best en toch lijkt het averechts te werken.

Vooroordelen

Onbewust mogen we mensen die op ons lijken, mensen met dezelfde normen en waarden, achtergrond, opleiding en levenservaring. Zelfs mensen met dezelfde haarkleur als de onze mogen we meer dan anderen. En hoe gedraag je je wanneer je iemand mag? Wat doe je anders dan bij iemand die je irriteert?

“Ik mag die man niet. Ik moet hem beter leren kennen.” – Abraham Lincoln

Relatie opbouwen

Wanneer je met mensen werkt, dan is relatie opbouwen de basis van een succesvol werktraject. Maar hoe doe je dat? Wat moet je doen en wat moet je laten? Om iemand te kunnen leiden, moet je eerst leren volgen.

Wat ga ik leren?

Je leert controle te krijgen over gesprekken en ze in de gewenste richting te sturen. Je leert wat je cliënt nodig heeft om zich veilig te voelen en echt contact met je te maken. Wat je leert is:

  • spiegelen
  • luisteren
  • vragen stellen
  • de juiste woorden gebruiken
  • stiltes inlassen
  • behoeftes en gevoelens van de cliënt benoemen
  • eigen twijfels, behoeftes en gevoelens uitspreken
  • intenties achter de uitspraken van de cliënt ontdekken

Jouw cliënten zullen geen cliënten meer zijn. Ze worden jouw fans! 

Is deze training geschikt voor mij?

Deze training is geschikt voor professionals die met cliënten werken, bijv. advocaten of hulpverleners, maar ook voor leidinggevenden en HR-personeel.

Vragen?

Ik ben dol op vragen, dus stel ze gerust. Wil je meer weten of een afspraak maken bel 06-20592011 of mail naar info@dpssimply.nl

DPS Simply
Raphaëlstraat 1
7031 BA Wehl

info@dpssimply.nl

0314-325546
06-20592011

KvK 09170601
btw-id NL002438685B98 

5/5

Dagmara is such a unique therapist and coach! Her warm personality, knowledge and experience make you open up and give you the opportunity to take both your professional and private life to the next level. Definitely worth a try!

5/5

Ik heb workshop communicatie – gesprekstechnieken gevolgd. Ik vond dit een fijne workshop. Er was voldoende ruimte voor eigen inbreng en de theorie was goed uitgelegd. De sfeer was ook fijn – ontspannen en veilig. Ik heb geleerd hoe je in het belang van een ander kunt handelen en niet zo zeer met jezelf bezig zijn. Ik kijk uit naar de vervolgworkshop want het was leerzaam en ik gebruik het in de praktijk.

5/2

Het leven bestaat uit communicatie en beter communiceren is een belangrijk doel. Ik ben me nu meer bewust hoe ik moet spiegelen, vragen stellen en aandacht geven om een echte relatie op te bouwen. Aan deze workshop heb ik een toolbox overgehouden om mee te oefenen, mooie ervaringen en nieuwe contacten met mensen die ook openstaan voor verandering en verbetering. De workshop was top met de voorbeelden uit de praktijk.

5/5

Je bent een motiverend en inspirerend persoon. Heel fijn om naar te kijken en naar te luisteren. Ik vind dat je het heel goed doet. In heel weinig tijd deel je zoveel kostbare informatie mee. Dank je wel dat je zoveel kennis en jouw ervaringen met ons wilde delen.

5/5

Heb erg veel aan deze werkshop gehad, erg duidelijk en met veel passie gegeven door een heel prettig persoon! Veel nieuwe inzichten gekregen, en dagelijks toepasbaar privé en zakelijk. Wil je jezelf ontwikkelen, dan zeker een aanrader.

5/5

Erg prettige sfeer en zeer vakkundig. Ga vooral zo door Dagmara! Bedankt voor al je hulp!

5/5

Prettige gesprekken waar ik nieuwe inzichten heb gekregen.

5/5

Heel toegankelijk, de ‘kijker’/’cursist’ identificeert zich heel gemakkelijk met je. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor alle inzichten, tips &trucs, tools. En last but not least, voor de positieve energie die je aan me over hebt gedragen. Bedankt!

5/5

Dagmara, je hebt mij weer geholpen. Dank je wel voor nieuwe inzichten. Niet alleen ik merkte dat er iets aan mij was veranderd maar ook mensen om me heen is dat opgevallen.

5/5

Gesprekken met Dagmara zijn aan te raden, zij helpt de juiste keuzes te maken door je te begeleiden en te leren hoe je met jezelf om kan gaan. Een aanrader!

Copyright 2018-2020 DPS Simply All rights reserved