wehl.doetinchem.arnhem

burn-out therapie

burn-out therapie regio wehl, doetinchem, arnhem. voordAt je helemaal gek wordt omdat je werk, je relatie of het leven je sloopt, kijk even wat ik voor jou kaN DOEN.

STRESS & BURN-OUT THERAPIE

Burn-out therapie voor bedrijven en particulieren.

Burn-out is een groeiend probleem. 1 op de 6 werkenden heeft last van burn-out klachten. Zelfs jonge mensen die pas beginnen met werken.

Dus als je gedachten hebt, zoals, “Ik kan het niet meer” “Ik red het niet” of “Ik ben gek aan het worden”,

ONDERSCHAT HET NIET!

Burn-out is geen vermoeidheid. Even rustig aan doen helpt niet. Het is een complex probleem en vereist een professionele begeleiding. er

BURN-OUT KLACHTEN

Concentratieproblemen, piekeren, gejaagdheid, de continue staat van paraatheid en niet kunnen ontspannen zijn slechts een paar van de burn-out klachten.

Misschien heb jij ook last van een kort lontje, reageer je heftig, misschien zelfs agressief, ben je cynisch, apathisch, wantrouwend of teruggetrokken geworden?

Ik weet zeker dat je niet zo wilt blijven.

Medicatie is geen oplossing en onderdrukt slechts burn-out symptomen. Ik hoop dat je niet afhankelijk wilt worden van pillen maar het probleem bij de wortel wilt aanpakken.

Voordat je dus afhankelijk wordt van antidepressiva, slaapmedicatie, eten, snoepen, alcohol of drugs en daardoor je gezondheid, verstand, familie, partner, vrienden, werk en jezelf kwijtraakt, heb ik goed nieuws voor je:

JE BENT NIET ALLEEN!

Misschien snapt niemand je problemen?

Misschien worden ze genegeerd?

Dat is verleden tijd! 

 

JE BENT NIET ALLEEN

IK BEN HIER VOOR JE EN IK SNAP HET.

Dagmara Peters stress overspannenheid burn-out therapeut coach

JE HOEFT NIET MEER …

Je hoeft niet meer met lood in je schoenen naar je werk te gaan. Je verdient een baan waar je serieus wordt genomen en gewaardeerd.

Je hoeft niet altijd te doen wat een ander zegt. Je hebt recht op een eigen mening en verdient respect en erkenning.

Je hoeft niet continu druk te zijn. Je hebt recht op rustmomenten zonder je schuldig te voelen.

Je hoeft niet perfect en alwetend te zijn. Je mag fouten maken. Je mag je vergissen. Je bent een mens en niemand is perfect.

Je hoeft niet altijd te doen wat een ander vraagt uit angst voor afwijzing. Goede relaties bouw je niet op door met alles in te stemmen.

Je hoeft het niet iedereen naar zijn zin te maken. Je bent goed genoeg zoals je bent, ook al hoor je geen complimenten.

Het enige wat je moet begrijpen is dit simpele feit:

JE BENT NIET ZWAK!

JE BENT TE LANG TE STERK GEWEEST.

Dankzij de burn-out therapie word je weer sterk en weerbaar.

Het zal je niet meer zo raken wat anderen zeggen. Je zult je niet meer zo druk maken wat anderen van je denken en toch word je niet egoïstisch.

Je leert je moeilijke gedachten en emoties te beheersen. Je leert je grenzen aan te geven zonder anderen te kwetsen. Dankzij praktische tools word je je gedachten, je emoties en je leven de baas.

Wil je dat? Ik kan je daarmee helpen.

verhaal van een cliËNT

“Ik voelde me vaak onbegrepen door anderen en had het idee dat ik veel meer geef dan ik ontvang.

Voordat ik met therapie begon, was onzeker of mijn probleem wel groot genoeg was om er therapie voor te volgen. Ook twijfelde ik of ik wel een klik zou hebben waardoor ik volledig eerlijk kon zijn en me volledig kon openen richting mijn therapeut.

Gesprekken met Dagmara hebben me vooral inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en gewoontes. Dingen die je automatisch zegt en doet waarvan je denkt dat het bij je hoort. In werkelijkheid is dit hoe je door je ervaringen in het leven geprogrammeerd bent in je hoofd. Je kan wel degelijk zelf stilstaan bij je gedrag en bewust een keuze maken om het anders te doen/er anders mee om te gaan.

Ik ben me bewust van de actie-reactie. Waar ik mezelf eerder niet liet horen omdat ik dacht dat ik er niet toe deed doe ik dat nu wel. Als anderen die dicht bij me staan keuzes maken zonder mij erin te betrekken (terwijl ik wel degelijk meetel in die keuze) durf ik nu te zeggen dat ik ook het recht heb mee te denken in die keuze en er niet zomaar voor mij bepaald kan worden. Ook durf ik eerder nee te zeggen aangezien dat per slot van rekening ook een antwoord is. Ik hoef me van mezelf niet meer in allerlei bochten te wringen om anderen maar tevreden te houden.

Op de momenten waarop ik in oude patronen verviel gedurende het traject bij Dagmara heeft ze mij niet laten aanmodderen maar mij tot de orde geroepen en een spiegel voorgehouden. Dit was voor mij een van de sessies die mij altijd bij zal blijven. Op dat moment zelf is het niet fijn te horen dat je iets doet waar je eigenlijk juist vanaf wil. Wel ben ik enorm blij dat ze mij zonder aarzelen spiegelt en daarmee mijn ogen opent. In veel soortgelijke situaties die zich daarna voordeden zat Dagmara in mijn achterhoofd en ik ervaar dat als iets goeds. Het betekent dat ik mezelf heb ontwikkeld en dat was nou juist precies mijn doel toen ik hieraan begon.” R.

WAT HOUDT DE THERAPIE IN?

Moderne therapie is geen jarenlang gepraat over problemen. Het opentrekken van oude wonden en het ophalen van pijnlijke herinneringen levert niets op.

Therapie is veel meer dan praten! Van praten alleen is nog niemand beter geworden.

Het toverwoord is actie. Concrete acties, oefeningen, tips en tools helpen je om je gedachten en emoties te beheersen. Je voelt het verschil na de eerste sessie al.

verhaal van een cliËNT

“Ik had last van stress. Ik vroeg me wel af of deze therapeut mij niet voor de korte maar lange termijn kon helpen. Eerder heb ik andere therapeuten bezocht en het resultaat was altijd maar tijdelijk.

Maar deze keer heb ik enorm veel inzicht en handvaten gekregen. Trucjes om gemakkelijker te communiceren, en zelf minder hard te werken, maar een ander door coaching zelfvertrouwen te geven. Ook heb in geleerd om meer structuur te geven aan m’n dagelijkse ritme en realistisch te plannen.

Ik heb geleerd niet alle verantwoordelijk nemen voor taken, maar dit ook kunnen delegeren of hulp hierbij vragen. Meer vrijheid voelen om je mening te geven. Meer openstaan voor het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. En de allerbelangrijkste, als je iets niet begrijpt, ligt het niet aan jou, maar dan heeft de ander het niet duidelijk genoeg uitgelegd.

Dagmara zet je aan ’t denken. Met haar kennis en ervaring raakt ze de juiste snaren om elke dag een stapje dichter bij je doel te komen. Bedankt Dagmara voor alle wijze lessen. Je hebt mij door jou heldere uitleg, laten zien dat je bepaalde dingen ook anders kunt benaderen.” S.

BURN-OUT THERAPEUT

Ik ben Dagmara Peters – erkend registertherapeut voor stress, overspannenheid en burn-out.

Als je wilt, kunnen we morgen al beginnen je stress- en burn-out-klachten te bestrijden.

Burn-out therapie helpt je van je vermoeidheid, slapeloosheid, gepieker en een laag zelfbeeld af te komen.

Dagmara Peters stress overspannenheid burn-out therapeut coach

JE HOEFT NIET METEEN TE BESLISSEN

We beginnen met een kosteloos telefonisch kennismakingsgesprek. Na dit gesprek besluit je pas of je bij mij in therapie wilt gaan of niet.

STEL DAT JE BIJ MIJ IN THERAPIE GAAT. WAT GEBEURT ER DAN?

Burn-out therapie

In eerste instantie besteden we aandacht aan je lichaam. Ja, je leest het goed – je lichaam. Is het niet zo dat juist het lichaam problemen signaleert? Vermoeidheid, pijn, ziekte, kwalen? Je leeft in je lichaam.

Het is onmogelijk om je lichaam van je problemen te scheiden. Daarom laat ik je een aantal simpele methoden zien om je lichaam van stress, spanning en vermoeidheid te bevrijden.

Het resultaat daarvan is ontspanning en meer energie.

Dan pas pakken we je gedachten en je emoties aan.

Hoe sterker je lichaam, hoe meer energie je hebt en minder last van negativiteit.

verhaal van een cliËNT

“Ik ging in therapie omdat mijn emoties in thuissituatie te hoog werden. Daardoor kon ik geen rust meer vinden.

Ik had geen twijfel of het mij zou helpen. Ik ben iemand die graag iets van een ander wilt leren of een andere kijk of gedachte op het leven kan geven.

Daarom heeft therapie mij heel veel gebracht! Ik ben anders gaan kijken en reflecteren. Dit heeft me veel rust gegeven.

Ik kan beter omgaan met negatieve emoties. Door nu anders te communiceren kwets ik mijzelf veel minder.

En ik vond de gesprekken erg prettig!” A.

Burn-out therapie technieken

Sommige technieken die ik gedurende de therapie gebruik:

  • ACT – Acceptance and Commitment Therapy
  • RET – Rationeel Emotieve Therapie
  • Transactionele Analyse
  • Oplossingsgerichte Therapie
  • Positieve Psychologie
  • IEMT – Integral Eye Movement Therapy
  • Geweldloze Communicatie
  • NLP – Neurolinguistisch Programmeren
  • Ademhalingsoefeningen, hartcoherentie en mindfulness

Ik maak gebruik van veel verschillende technieken omdat iedereen anders is en niet elke techniek bij iedereen werkt. Ik respecteer je individualiteit en vandaar dat ik niet één recept heb voor iedereen.

GEEN VERWIJSBRIEF

GEEN WACHTLIJST

GEEN 9 TOT 5 MENTALIETEIT.

 

Het beste is dat je geen verwijzing nodig hebt van je huisarts en er zijn geen wachtlijsten. Je kunt ook ’s avonds een afspraak maken na je werk.

Bij wijze van spreken kunnen we morgen al beginnen met de therapie in plaats van te wachten tot je burn-out erger wordt.

Daarom:

WE MOETEN EERST EVEN PRATEN

We beginnen met een kosteloos kennismakingsgesprek. Ik geef dan antwoord op al je vragen en vertel je wat in jouw situatie mogelijk is.

Na elke sessie schrijf ik een uitgebreid verslag. Ik analyseer ook jouw persoonlijkheid en situatie. Als je wilt, krijg je ook toegang tot deze verslagen en analyses.

verhaal van een cliËNT

“Ik twijfelde aan mijn relatie. Ik dacht dat ik het wel “alleen” kon oplossen en daardoor durfde ik de stap niet te zetten om in therapie te gaan. Toch heeft therapie mij veel gebracht.

Nu durf ik te kiezen voor mezelf en voor wat mij gelukkig maakt. Ik ben gelukkig en ik voel me sterk.

Ik ben bij mijn partner weggegaan en heb voor mijn eigen geluk gekozen. Nu doe ik alleen nog maar dingen die mij gelukkig maken.

Heel erg bedankt voor alles!!” F.

Binnen 3 maanden doe je vaardigheden op die anderen 30 jaar tevergeefs proberen op te doen. Niet alleen bevrijd je jezelf van je burn-out – ook de kwaliteit van je leven schiet omhoog.

Wil je dat?

Zullen we eerst even bellen?

Maak direct een afspraak voor een gratis focus sessie.

Ik ben erkend registertherapeut voor stress, overspannenheid en burn-out en therapie bij mij wordt gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars uit de aanvullende verzekering.

Je hebt geen verwijsbrief nodig van je huisarts en je eigen risico blijft intact.

Ik ben Dagmara Peters – psychosociaal therapeut voor stress, overspannenheid en burn-out. Tevens ben ik ervaringsdeskundige. 

Ik help drukke dertigers zichzelf te durven zijn door meer zelfvertrouwen te krijgen, zich niet druk te maken wat anderen van ze vinden en beter te communiceren zodat ze voor zichzelf durven opkomen, grenzen durven stellen en ‘nee’ durven zeggen zonder egoïstisch over te komen. Alleen dan krijg je meer energie, meer rust in je hoofd en plezier in je werk, en kun je weer ontspannen en genieten.

Neem dus contact met mij op en zet de eerste stap naar meer grip op je leven.

Bel 06-20 59 20 11 of mail naar info@dpssimply.nl

hoe word ik rustiger in 10 minuten audio oefening meditatie mindfulness