Persoonlijke coaching


Coaching persoonlijke ontwikkeling:

Word jezelf!

Word gelukkig!

therapie

coaching

training

Coaching persoonlijke ontwikkeling voor meer geluk

Coaching persoonlijke ontwikkeling voor mensen met een perfect leven die niet gelukkig zijn. En jij bent niet gelukkig. Je ziet gelukkige mensen om je heen en je snapt het niet. Hoe doen ze dat? Altijd met een glimlach op het gezicht. Altijd vol energie. Het gaat altijd goed met ze. Je kan wel kotsen als je de gelukkige foto’s op Facebook of Instagram voorbij ziet komen.

Voelen, ervaren, genieten

Hoe komt dat dat zij wel kunnen genieten en jij niet? Je voelt je leeg alsof je helemaal niets meer voelt. En je wilt juist voelen, ervaren en genieten.

Iets lichamelijks waarnemen. Je wilt voelen dat je leeft. Ook is dat pijn. Het maakt in principe niet uit.

Een perfect leven

Je hebt alles wat je hart begeert. Een droombaan, een droomhuis, een partner en geweldige kinderen. Voor de buitenwereld is dat een perfect plaatje. Ze zouden eens moeten weten hoe je je van binnen voelt. Onbegrijpelijk. Je durft daar niet eens over te beginnen. Je voelt je schuldig dat je er niet dankbaar voor bent. Je schaamt je dat je durft te klagen. Een ander op jouw plaats zou een gat in de lucht springen.

Je bent als een robot

Maar jij bent afgevlakt. Jij doet wat je moet doen als een robot. Alsof je geprogrammeerd bent voor het uitvoeren van de dagelijkse taken. En zo voel je je ook. Als een machine die een doel dient. Niet voor zichzelf maar voor anderen.

Superman in race tegen de klok

Op je werk zet je je in als de beste werknemer van de maand. Met vragen komen ze altijd bij je. Daarom heb je het altijd het drukst.

Thuis ben je de superman die de praktische dingen regelt voor iedereen. Boodschappen, maaltijden, kinderen, administratie etc.

Jouw leven loopt als een goed geoliede machine. Je denkt aan alles. Je weet alles. Iedereen is daar gelukkig mee behalve jij.

 

Jij bent de superman die aan alles en iedereen denkt.

Met masker op

Je draagt een masker om niet te laten zien wat je echt voelt. Want wat voel je nou echt? Verveling, afkeer, misschien zelf walging. Je walgt van je perfecte leven. Je wilt weer voelen. De vlinders in je buik, spanning van het onverwachte en opwinding van nieuwe ervaringen. Je wilt voelen dat je leeft.

Van niet gelukkig naar verbitterd

Stel dat je niets doet en doorgaat met je ‘perfecte’ leven. Hoe zal dit leven over 10, 20 of 30 jaar eruit zien? Van niet gelukkig word je verbitterd. Je begint te klagen. Of misschien doe je dat nu al. Niets is goed. Je collega geeft je een scheve blik. Je krijgt niet snel genoeg antwoord op je mail. Je partner doet niet wat je vraagt. Jouw leven is verre van perfect.

Gelukkig zijn

Iedereen verwacht van je dat je gelukkig bent. Want als je gelukkig bent dan zeur je niet en er is rust. Uiteindelijk denkt iedereen maar aan zichzelf. Jouw geluk interesseert in wezen niemand.

Jouw geluk interesseert niemand.

Jezelf kwijt

Als je blijft doen wat anderen van je verwachten dan groeit het masker dat je draagt vast aan je gezicht. Je zult je ware zelf niet meer van het masker kunnen onderscheiden. Je bent jezelf voorgoed kwijt.

Doen wat anderen verwachten

Ook voel je dat niet, is het leven met een masker op makkelijk. Je hoeft geen verantwoordelijkheid af te leggen. Je vermijdt ruzies. Je maakt mensen blij en dat geeft rust. Je doet wat anderen van je verwachten en je plaatst een foto met een nepglimlach op Facebook.

Nepleven

Wil je echt de rest van je leven doen wat anderen van jou verwachten? Een nepleven leiden alleen omdat je dat inmiddels bent gewend? Zijn anderen echt gelukkig wanneer jij niet gelukkig bent?

Word jezelf

Word eindelijk jezelf. Ontdek wie je echt bent en wat je nodig hebt om een authentiek gelukkig leven te leiden. Voel weer spanning in je buik. Tintelingen in je lichaam. Versnelde hartslag en ademhaling. Bloed dat door je aderen stroomt. Je krijgt het warm en je gezicht kleurt. Voel je weer als na een goede vrijpartij. Wanneer heb je trouwens voor het laatst seks gehad?

Kies! 

Wat heb je liever? Nepfoto’s op Facebook en Instagram of echte gevoelens in je lichaam? Als je kiest voor de echte gevoelens wordt jouw leven niet meer perfect voor anderen. Maar het wordt wel perfect voor jou.

Huisje – boompje – beestje

Tot nu toe heb je alles gedaan wat de maatschappij van jou verwacht: huisje – boompje – beestje. Dit komt anderen goed uit. Zo word je geleerd om je aan de regels te houden en voldoen aan verwachtingen van anderen.

In dit rijtje ontbreekt echter een cruciaal element: JIJ. In de regels van anderen is er geen ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Regels van anderen beperken jouw vrijheid.

Regels doden vrijheid.

Volg jezelf

Wat zou je doen als alles zou mogen en kunnen? Je hebt lang genoeg de idealen van anderen nageleefd. Nu is het de hoogste tijd om jouw eigen idealen te volgen.

Wat maakt jou gelukkig? 

Om erachter te komen wat jou gelukkig maakt, heb je geen antwoorden nodig maar vragen. De juiste vragen helpen jou ontdekken wat je echt gelukkig maakt. In plaats van blind te volgen wat anderen voorschrijven, volg je nu je eigen pad rechtstreeks naar geluk.

Leer jezelf kennen

Je leert jezelf echt kennen. Uiteindelijk weet je waarom je doet wat je doet en wat je motiveert. Pas als je weet wat je echte behoeften zijn, kun je ze vervullen. Is dat vrijheid? Onafhankelijkheid? Authenticiteit? Eerlijkheid? Openheid? Vertrouwen? Voldoening?

Word jezelf

Spreek je gedachten, gevoelens en behoeften open uit. Voelt je bevrijd. Wees ook een voorbeeld voor anderen. Op een gegeven moment hoor je: “Je bent anders. Je straalt. Wat is er gebeurd?” En je denkt: “Ik ben mezelf geworden.”

Wat maakt jou gelukkig? 

Als je eerder jezelf was geweest, had je veel verkeerde beslissingen vermeden. Misschien had je dan een andere opleiding gevolgd, naar een andere baan gesolliciteerd en een andere partner gekozen.

Je hebt lang genoeg naar adviezen van anderen geluisterd. Nu is het de tijd om naar jezelf te luisteren en vertrouwen op je intuïtie. Daar heb je hulp bij nodig. Hulp van de coach persoonlijke ontwikkeling.

Neem een goede beslissing

Als je eerder jezelf was geweest, had je veel verkeerde beslissingen vermeden. Misschien had je dan een andere opleiding gevolgd, naar een andere baan gesolliciteerd en een andere partner gekozen.

Luister naar jezelf

Je hebt lang genoeg naar adviezen van anderen geluisterd. Nu is het de tijd om naar jezelf te luisteren en vertrouwen op je intuïtie. Daar heb je hulp bij nodig. Hulp van de coach persoonlijke ontwikkeling.

Coaching persoonlijke ontwikkeling voor meer geluk.

Word weer gelukkig!

Word weer gelukkig. Geniet! Voel flow en voldoening. Geluk is niet het ontbreken van pijn. Geluk is je niet druk maken over wat anderen van je denken. Voel dat je leeft in plaats van geleefd te worden. Durf je eigen beslissingen te nemen. Durf jezelf te zijn. Want als je niet gelukkig wordt, dan word je verbitterd.

Verandering  heeft een prijs

Anderen kunnen verbaasd zijn dat je bent veranderd want je volgt de massa niet meer. Misschien blijkt dat je niet meer bij de groep hoort waar je bij wilde horen. Misschien is de groep van mensen die jou echt begrijpen, steunen en het beste met je voor hebben totaal anders.

Leer jezelf kennen

Wanneer mensen jou verlaten omdat je bent veranderd, hadden ze nooit het beste met je voor. Ze dachten alleen aan hun eigen voordeel.

Mensen die het beste met je voor hebben, zullen trots op je zijn dat je jezelf bent geworden. Je zullen jouw transformatie toejuichen.

Mensen die het beste met je voor hebben, zijn gelukkig wanneer jij gelukkig bent.

Mensen die het beste met je voor hebben zijn gelukkig wanneer jij gelukkig bent.

Begin echt te leven!

Je weet dat er iets moet veranderen. Als je dit ‘perfecte’ leven blijft leiden wordt je alleen steeds meer verbitterd. Het leven is te kort om verbitterd te zijn. Word vriendelijk voor jezelf zoals je dat voor anderen bent.

Dus, wat ga je doen? Ga je het ‘perfecte’ leven leiden dat anderen voor jou hebben uitgestippeld of ga je voor geluk en vlinders in je buik? Begin te leven in plaats van geleefd te worden.

Meld je direct aan voor coaching persoonlijke ontwikkeling

Neem contact met mij op en maak een afspraak voor een vrijblijvend coachingsgesprek. Het gesprek duurt 60 minuten en kost € 95,00 excl. btw. 

Het gehele coachingstraject persoonlijke ontwikkeling bestaat uit 10 gesprekken en huiswerkopdrachten.

Bel 06-20 59 20 11 of mail naar info@dpssimply.nl of vul het contactformulier in.

Ik ben Dagmara Peters – psychosociaal therapeut voor stress, overspannenheid, burn-out, relatie- en communicatieproblemen, coach persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap en trainer communicatie, gesprekstechnieken en beïnvloeding.

Ik help jongvolwassenen met een druk hoofd en rusteloze 40-tigers met een drukke baan en een druk gezinsleven.

Ik geloof dat je niet altijd invloed hebt op wat er om je heen gebeurt maar je hebt wel altijd invloed hoe je erop reageert. Ik kan je helpen om regisseur te worden van je leven in plaats van alleen een rol in andermans leven te spelen.

Neem dus contact met mij op en zet de eerste stap naar meer geluk in je leven.

5/5
Dagmara is such a unique therapist and coach! Her warm personality, knowledge and experience make you open up and give you the opportunity to take both your professional and private life to the next level. Definitely worth a try!
5/5
Ik heb workshop communicatie – gesprekstechnieken gevolgd. Ik vond dit een fijne workshop. Er was voldoende ruimte voor eigen inbreng en de theorie was goed uitgelegd. De sfeer was ook fijn – ontspannen en veilig. Ik heb geleerd hoe je in het belang van een ander kunt handelen en niet zo zeer met jezelf bezig zijn. Ik kijk uit naar de vervolgworkshop want het was leerzaam en ik gebruik het in de praktijk.
5/2
Het leven bestaat uit communicatie en beter communiceren is een belangrijk doel. Ik ben me nu meer bewust hoe ik moet spiegelen, vragen stellen en aandacht geven om een echte relatie op te bouwen. Aan deze workshop heb ik een toolbox overgehouden om mee te oefenen, mooie ervaringen en nieuwe contacten met mensen die ook openstaan voor verandering en verbetering. De workshop was top met de voorbeelden uit de praktijk.
5/5
Je bent een motiverend en inspirerend persoon. Heel fijn om naar te kijken en naar te luisteren. Ik vind dat je het heel goed doet. In heel weinig tijd deel je zoveel kostbare informatie mee. Dank je wel dat je zoveel kennis en jouw ervaringen met ons wilde delen.
5/5
Heb erg veel aan deze werkshop gehad, erg duidelijk en met veel passie gegeven door een heel prettig persoon! Veel nieuwe inzichten gekregen, en dagelijks toepasbaar privé en zakelijk. Wil je jezelf ontwikkelen, dan zeker een aanrader.
5/5
Erg prettige sfeer en zeer vakkundig. Ga vooral zo door Dagmara! Bedankt voor al je hulp!
5/5
Prettige gesprekken waar ik nieuwe inzichten heb gekregen.
5/5
Heel toegankelijk, de 'kijker'/'cursist' identificeert zich heel gemakkelijk met je. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor alle inzichten, tips &trucs, tools. En last but not least, voor de positieve energie die je aan me over hebt gedragen. Bedankt!
5/5
Dagmara, je hebt mij weer geholpen. Dank je wel voor nieuwe inzichten. Niet alleen ik merkte dat er iets aan mij was veranderd maar ook mensen om me heen is dat opgevallen.
5/5
Gesprekken met Dagmara zijn aan te raden, zij helpt de juiste keuzes te maken door je te begeleiden en te leren hoe je met jezelf om kan gaan. Een aanrader!

Ik ben erkend registertherapeut en therapie bij mij wordt vergoed door zorgverzekeraars uit de aanvullende verzekering en je hebt geen verwijsbrief nodig van je huisarts.

DPS Simply
Raphaëlstraat 1
7031 BA Wehl

info@dpssimply.nl

0314-325546
06-20592011

KvK 09170601
btw-id NL002438685B98 

5/5
Dagmara is such a unique therapist and coach! Her warm personality, knowledge and experience make you open up and give you the opportunity to take both your professional and private life to the next level. Definitely worth a try!
5/5
Ik heb workshop communicatie – gesprekstechnieken gevolgd. Ik vond dit een fijne workshop. Er was voldoende ruimte voor eigen inbreng en de theorie was goed uitgelegd. De sfeer was ook fijn – ontspannen en veilig. Ik heb geleerd hoe je in het belang van een ander kunt handelen en niet zo zeer met jezelf bezig zijn. Ik kijk uit naar de vervolgworkshop want het was leerzaam en ik gebruik het in de praktijk.
5/2
Het leven bestaat uit communicatie en beter communiceren is een belangrijk doel. Ik ben me nu meer bewust hoe ik moet spiegelen, vragen stellen en aandacht geven om een echte relatie op te bouwen. Aan deze workshop heb ik een toolbox overgehouden om mee te oefenen, mooie ervaringen en nieuwe contacten met mensen die ook openstaan voor verandering en verbetering. De workshop was top met de voorbeelden uit de praktijk.
5/5
Je bent een motiverend en inspirerend persoon. Heel fijn om naar te kijken en naar te luisteren. Ik vind dat je het heel goed doet. In heel weinig tijd deel je zoveel kostbare informatie mee. Dank je wel dat je zoveel kennis en jouw ervaringen met ons wilde delen.
5/5
Heb erg veel aan deze werkshop gehad, erg duidelijk en met veel passie gegeven door een heel prettig persoon! Veel nieuwe inzichten gekregen, en dagelijks toepasbaar privé en zakelijk. Wil je jezelf ontwikkelen, dan zeker een aanrader.
5/5
Erg prettige sfeer en zeer vakkundig. Ga vooral zo door Dagmara! Bedankt voor al je hulp!
5/5
Prettige gesprekken waar ik nieuwe inzichten heb gekregen.
5/5
Heel toegankelijk, de 'kijker'/'cursist' identificeert zich heel gemakkelijk met je. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor alle inzichten, tips &trucs, tools. En last but not least, voor de positieve energie die je aan me over hebt gedragen. Bedankt!
5/5
Dagmara, je hebt mij weer geholpen. Dank je wel voor nieuwe inzichten. Niet alleen ik merkte dat er iets aan mij was veranderd maar ook mensen om me heen is dat opgevallen.
5/5
Gesprekken met Dagmara zijn aan te raden, zij helpt de juiste keuzes te maken door je te begeleiden en te leren hoe je met jezelf om kan gaan. Een aanrader!

Copyright 2018-2020 DPS Simply All rights reserved

tools voor meer grip op je leven

5 gratis tools voor meer grip op je leven

MELD JE AAN!

Privacy Policy

Kijk nog even in je mail- of spambox om je aanmelding te bevestigen!