persoonlijke ontwikkeling

coach

Coach persoonlijke ontwikkeling

voor bedrijven en particulieren

regio arnhem, doetinchem, wehl

Coach persoonlijke ontwikkeling 

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het even niet meer weet. Alles lijkt goed te zijn en je leven ziet eruit als een perfect plaatje. Maar toch is dit voor jou niet het geval. Het zou heel goed het geval kunnen zijn dat je last hebt van een burn-out. Dan is coaching bij mij, DPS Simply, de perfecte oplossing voor jou! Je overwint jouw angsten, leert omgaan met de stress in jouw leven en krijgt handvaten voor persoonlijke ontwikkeling.

Personal coaching voor persoonlijke ontwikkeling 

Als je een coachingstraject bij mij aangaat krijg je antwoord op verschillende vragen: waarom voel je geen voldoening ondanks alles wat je al bereikt hebt? Wat mis je? Waar heb je behoefte aan? En uiteraard alle andere vragen waar jij mee zit. Vragen zijn namelijk het antwoord. Het is daarbij wel belangrijk dat je jouw vraag goed formuleert. Het is namelijk beter om ‘wat heb ik nodig?’ te vragen in plaats van ‘wat moet ik doen?’. 

Realistische doelen gecombineerd met een actieplan

Als je al weet wat je nodig hebt en waarom je dat nodig hebt, word je bij een coachingstraject waarin ik je begeleid, geholpen om realistische doelen te stellen. Daar wordt een actieplan aan gekoppeld. Zo weet je precies wat je gaat doen, waar je dat doet, wanneer, met wie, hoe en waarom je het doet. Je krijgt als het ware een schop onder je kont om het ook daadwerkelijk te doen! Op mijn website heb ik alvast een aantal tips staan die je kunnen helpen.

Dagmara Peters – ervaren coach

Ik ben Dagmara Peters. Een ervaren persoonlijke ontwikkelingscoach. Ik ben in 2017 begonnen met DPS Simply nadat ik in 2006 zelf een burn-out heb gehad. Ik begrijp dus als geen ander hoe het is om een burn-out te hebben. In die tijd heb ik geleerd hoe ik mijn leven onder controle kan krijgen door mijn gedachten en gevoelens te veranderen. Daarnaast weet ik dat wat er ook gebeurt, het gaat over. Deze ervaring gebruik ik in de coaching trajecten waardoor ik jou nog beter kan helpen.

Persoonlijke ontwikkeling coach inschakelen?

Wil je een afspraak maken voor een gratis focus gesprek? Of heb je vragen vooraf? Dan kun je mij bellen op 0314-325546 of 06-20592011. Als ik niet opneem, spreek dan een bericht in. Ik bel dan zo snel mogelijk terug! Heb je een spoedgeval? Stuur dan even een WhatsApp bericht. Daar reageer ik het snelst op.