‘Waanzin is altijd hetzelfde blijven doen en toch een ander resultaat verwachten’.

Albert Einstein

Een-op-een coaching voor bedrijven

Goed met stress kunnen omgaan, je energie managen, de rust weten te behouden, werk en privé gescheiden houden, het is van belang voor iedere werknemer en werkgever. Voor zowel het personeel als het bedrijf is het niet goed wanneer een medewerker vastloopt op het werk. Daarom bied ik een-op-een coaching voor bedrijven aan.

Erkend registertherapeut

Als erkend registertherapeut verzorg ik een-op-een coaching voor bedrijven en ondernemers. Daarbij leer je meer over  stressmanagement, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Dit helpt hardwerkende professionals om zaken op een rijtje te zetten, wat voor ruimte en opluchting zorgt. Niemand zit immers te wachten op een burn-out. Een coach voor ondernemers en bedrijven helpt werknemers beter presteren en functioneren op het werk om ziekteverzuim te voorkomen en betere relaties op het werk te bevorderen. 

Therapie bij mij wordt vergoed door zorgverzekeraars uit de aanvullende verzekering omdat ik erkend registertherapeut ben. Je hebt geen verwijsbrief nodig van je huisarts.

Coaching voor bedrijven inschakelen?

Ben je geïnteresseerd in coaching voor bedrijven? En wil je meer weten over wat ik als coach voor je persoonlijke ontwikkeling kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie. Ik ben telefonisch bereikbaar via 0314-325546 of 06-20592011, en via het online contactformulier. 

Persoonlijke coaching voor bedrijven en ondernemers

De coaching voor bedrijven kan bestaan uit verschillende soorten trainingen. Door middel van persoonlijke coaching voor ondernemers en ondernemingen worden diverse aspecten behandeld die mensen verder kunnen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik kan mensen en bedrijven verder helpen door middel van persoonlijke coaching op de volgende drie punten:

  1. Stressmanagement
  2. Persoonlijke ontwikkeling
  3. Communicatie

1. Stressmanagement

Onzekerheid, twijfels over je capaciteiten en angsten kunnen verlammend zijn. Jij bent niet je gedachtes, maar krijgt door jouw denkpatroon wel te maken met negatieve gevoelens en gedragingen. Door een negatief gedachtepatroon te doorbreken kun je flinke stappen maken. Goed met stress kunnen omgaan helpt ook met het voorkomen van een burn-out. 

2. Persoonlijke ontwikkeling

Gedurende je leven stuit je altijd op allerlei vragen waar je vervolgens een antwoord op wilt vinden. Dit hoort bij je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de coaching voor bedrijven bied ik ondersteuning bij het vinden van die antwoorden. We stellen realistische doelen op en een strategie om die doelen te kunnen bereiken. Dit helpt jou angsten te overwinnen . 

3. Communicatie

Goede communicatie is erg belangrijk binnen een bedrijf. Ik geef daarom ook trainingen die de focus leggen op het verbeteren van communicatieve vaardigheden. Deze training is zeer geschikt voor professionals die met klanten en cliënten werken, leidinggevenden en HR-personeel. 

Een-op-een coaching van DPS Simply

Ik ben Dagmara Peters, een erkend registertherapeut. Als psychosociaal therapeut, coach en trainer verzorg ik een-op-een coaching voor bedrijven en ondernemers. Als erkend registertherapeut kunnen de therapeutische behandelingen die ik verzorg vergoed worden door zorgverzekeraars uit de aanvullende verzekering. 

  • Erkende registertherapeut en burn-out coach
  • Vergoeding door zorgverzekeraars
  • Behandelingen ter preventie van een burn-out
  • Beter presteren en functioneren
  • Stress management, persoonlijke ontwikkeling en communicatie

Informeer gerust verder

Ben je benieuwd naar coaching voor bedrijven en wil je graag meer weten over mijn dienstverlening als coach? Ik ben actief voor ondernemers en bedrijven en help graag mensen verder in hun persoonlijke ontwikkeling door middel van individuele coaching en tips. Voor meer informatie kun je bellen naar 0314-325546 of 06-20592011. Als ik de telefoon niet beantwoord, spreek dan een boodschap in en ik bel je zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kun je ook een bericht sturen via het contactformulier op de website.