Tools voor meer grip op je leven

rustiger in 10 minuten leer omgaan met je negatieve gedachten en gevoelens
meer energie zo reken je af met vermoeidheid en boost je je energieniveau
relatietherapie 10 fouten waardoor jullie niet meer met elkaar praten
zelfanalyse leer jezelf kennen in 5 stappen
omgaan met hoogsensitiviteit tips test

Tools voor meer grip op je leven

Hoi, ik ben Dagmara Peters en ik help mensen die aan zichzelf twijfelen zich weer waardevol te voelen. Heb je ook last van stress, onzekerheid of burn-out-klachten? Meld je aan voor mijn TOOLS en krijg meer grip je leven. Want wanneer je geen grip hebt op je leven, dan leef je niet, dan word je geleefd.

Ik ben erkend registertherapeut en behandeling bij mij wordt gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars uit de aanvullende verzekering, je hebt geen verwijsbrief nodig van je huisarts en je eigen risico blijft intact.

Maak een afspraak

Neem contact met mij op en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Het intakegesprek is kosteloos en verplicht je tot niets. Neem dus contact met me op en zet de eerste stap naar meer grip op je leven.

Bel 06-20 59 20 11 of mail naar info@dpssimply.nl 

Copyright 2018 – 2019 DPS Simply All rights reserved