Tools voor meer grip op je leven

Hallo, ik ben Dagmara Peters en ik help hardwerkende professionals die last hebben van emotionele problemen zoals stress, onzekerheid en burn-out om weer grip te krijgen op hun leven. Want wanneer je geen grip hebt op je leven, dan leef je niet, dan word je geleefd.

Ik ben erkend registertherapeut en behandeling bij mij wordt vergoed door zorgverzekeraars uit de aanvullende verzekering, je hebt geen verwijsbrief nodig van je huisarts en je eigen risico blijft intact.

Het kennismakingsgesprek met mij is altijd kosteloos en verplicht je tot niets. Neem dus contact met me op en zet de eerste stap naar meer grip op je leven.

Copyright 2018 – 2019 DPS Simply All rights reserved

DPS Simply

Krijg grip op je leven met de gratis tools!

Je bent hier omdat je op zoek bent naar antwoorden en ik heb geen kant-en-klare antwoorden voor je maar wel vragen die je helpen om de juiste antwoorden te vinden. 

Privacy Policy

Kijk nog even in je mail- of spambox om je aanmelding te bevestigen!