Samen weer gelukkig


Online relatietraining

voor stellen die samen weer gelukkig willen zijn. 

Tijdelijk GRATIS!

Samen weer gelukkig

Dit is de online relatietraining voor stellen die samen weer gelukkig willen zijn. Tijdelijk helemaal gratis.

Nu je tijdens de corona op elkaars lip zit, wordt je relatie op de proef gesteld. Je kunt je blijven ergeren aan je partner en omstandigheden. Deze tijd kun je echter ook gebruiken om je relatie te verbeteren.

Elke relatie staat of valt met de communicatie. Verbeter de communicatie met je partner en je zal meer verbondenheid, begrip, liefde en geluk ervaren. 

Communicatieremmers:

oordelen

Communicatieremmers:

dubbele boodschappen

Relatietherapie

Neem contact met mij op en maak een afspraak voor een verkennend gesprek. Verbeter je relatie en ervaar weer verbondenheid, liefde en geluk zoals toen jullie elkaar net hebben leren kennen.

Bel 06-20 59 20 11 of mail naar info@dpssimply.nl 

Ik ben Dagmara Peters – psychosociaal therapeut voor stress, overspannenheid, burn-out, relatie- en communicatieproblemen, coach persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap en trainer communicatie en gesprekstechnieken.

Ik help mensen die meer aan anderen denken dan aan zichzelf en daardoor last hebben van stress, onzekerheid of burn-out-klachten.

Ik geloof dat je niet altijd invloed hebt op wat er om je heen gebeurt maar je hebt wel altijd invloed hoe je erop reageert. Ik kan je helpen om regisseur te worden van je leven in plaats van alleen een rol in andermans leven te spelen.

Neem dus contact met mij op en zet de eerste stap naar meer geluk in je leven.

Ik ben erkend registertherapeut. Relatietherapie wordt helaas niet vergoed door verzekeraars m.u.v. CZ.