Coaching


Reken af met stress en onzekerheid en krijg meer grip op je leven!

therapie

coaching

training

Is coaching iets voor mij?

Je weet het even niet meer. Het lijkt allemaal goed te zijn en voor de buitenwereld is jouw leven helemaal een perfect plaatje. Waarom is het niet zo voor jou? Waarom voel je geen voldoening ondanks alles wat je al hebt bereikt? Wat mis je? Waar heb je behoefte aan?

Vragen zijn het antwoord

We willen allemaal gelukkig zijn en van het leven genieten en toch lukt dat maar weinigen. Misschien weet jij ook niet echt wat je wilt. Onrustig zoek je naar antwoorden op de vraag “Wat moet ik doen?” maar je begint met de verkeerde vraag. De vraag is niet “Wat moet ik doen?” maar “Wat heb ik nodig?” en “Waarom?”.

Overwin je angsten

Als je de wereld door een sleutelgat bekijkt dan lijkt hij klein. De mogelijkheden liggen achter de deur verborgen. Wat maakt dat we toch liever door de sleutelgat kijken in plaats van de deur open te maken? Angst – onze persoonlijke bodyguard die overuren draait. De angst beschermt ons voor kritiek, pijn en falen. De angst is de baas geworden over ons leven. Maar wil je echt je leven leiden gestuurd door angst? Wat zou je echt willen wanneer je dat zonder enige moeite zou kunnen bereiken?

Leren en doen

Je kunt niet alles weten en kunnen. Het leven is een weg vol hobbels, gaten, scherpe bochten en zachte bermen. En jij bent de bestuurder die leert hoe je die bochten moet nemen, gaten moet ontwijken en met andere weggebruikers moet omgaan zodat iedereen zijn weg veilig kan vervolgen.

Als je het eenmaal weet en kunt, dan is het heel simpel. Waarschijnlijk hoef je niet meer na te denken over hoe je een auto moet besturen. Met het leven is het niet anders: oefening baart kunst.

Doelen stellen

Wanneer je al weet wat je nodig hebt en waarom, help ik je om realistische doelen te stellen en bijpassende strategieën te vinden. Samen koppelen we daar een actieplan aan vast zodat je precies weet wat je gaat doen, waar, wanneer, met wie, hoe en vooral waarom! In deze fase zal ik je zeker niet meer aaien. In deze fase krijg je een schop onder je kont.

 

Vragen?

Ik ben dol op vragen, dus stel ze gerust. Wil je meer weten of een afspraak maken voor een consult, bel 06-20592011 of mail naar info@dpssimply.nl

Reserveer jouw focus sessie

Neem contact met mij op en maak een afspraak voor een vrijblijvende focus sessie. Deze sessie duurt 60 minuten en is kosteloos. 

Bel 06-20 59 20 11 of mail naar info@dpssimply.nl of vul het formulier hiernaast in.