Coaching


Reken af met stress en onzekerheid en krijg meer grip op je leven!

therapie

coaching

training

Is coaching iets voor mij?

Je weet het even niet meer. Het lijkt allemaal goed te zijn en voor de buitenwereld is jouw leven helemaal een perfect plaatje. Waarom is het niet zo voor jou? Waarom voel je geen voldoening ondanks alles wat je al hebt bereikt? Wat mis je? Waar heb je behoefte aan?

Vragen zijn het antwoord

We willen allemaal gelukkig zijn en van het leven genieten en toch lukt dat maar weinigen. Misschien weet jij ook niet echt wat je wilt. Onrustig zoek je naar antwoorden op de vraag “Wat moet ik doen?” maar je begint met de verkeerde vraag. De vraag is niet “Wat moet ik doen?” maar “Wat heb ik nodig?” en “Waarom?”.

Overwin je angsten

Als je de wereld door een sleutelgat bekijkt dan lijkt hij klein. De mogelijkheden liggen achter de deur verborgen. Wat maakt dat we toch liever door de sleutelgat kijken in plaats van de deur open te maken? Angst – onze persoonlijke bodyguard die overuren draait. De angst beschermt ons voor kritiek, pijn en falen. De angst is de baas geworden over ons leven. Maar wil je echt je leven leiden gestuurd door angst? Wat zou je echt willen wanneer je dat zonder enige moeite zou kunnen bereiken?

Leren en doen

Je kunt niet alles weten en kunnen. Het leven is een weg vol hobbels, gaten, scherpe bochten en zachte bermen. En jij bent de bestuurder die leert hoe je die bochten moet nemen, gaten moet ontwijken en met andere weggebruikers moet omgaan zodat iedereen zijn weg veilig kan vervolgen.

Als je het eenmaal weet en kunt, dan is het heel simpel. Waarschijnlijk hoef je niet meer na te denken over hoe je een auto moet besturen. Met het leven is het niet anders: oefening baart kunst.

Doelen stellen

Wanneer je al weet wat je nodig hebt en waarom, help ik je om realistische doelen te stellen en bijpassende strategieën te vinden. Samen koppelen we daar een actieplan aan vast zodat je precies weet wat je gaat doen, waar, wanneer, met wie, hoe en vooral waarom! In deze fase zal ik je zeker niet meer aaien. In deze fase krijg je een schop onder je kont.

Jouw investering

€ 95 excl. btw per consult van minimaal één uur of € 850 excl. btw voor 10 consulten.

Het intakegesprek van 60 min. kost € 95 excl. btw. Wil je liever geen btw betalen en het traject door de zorgverzekeraar laten vergoeden? Kies dan voor psychosociale therapie.

Vragen?

Ik ben dol op vragen, dus stel ze gerust. Wil je meer weten of een afspraak maken voor een consult, bel 06-20592011 of mail naar info@dpssimply.nl

Reserveer jouw intakegesprek

Neem contact met mij op en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost € 95,00 excl. btw. 

Bel 06-20 59 20 11 of mail naar info@dpssimply.nl of vul het formulier hiernaast in.

DPS Simply
Raphaëlstraat 1
7031 BA Wehl

info@dpssimply.nl

0314-325546
06-20592011

KvK 09170601
btw-id NL002438685B98 

5/5
Dagmara is such a unique therapist and coach! Her warm personality, knowledge and experience make you open up and give you the opportunity to take both your professional and private life to the next level. Definitely worth a try!
5/5
Ik heb workshop communicatie – gesprekstechnieken gevolgd. Ik vond dit een fijne workshop. Er was voldoende ruimte voor eigen inbreng en de theorie was goed uitgelegd. De sfeer was ook fijn – ontspannen en veilig. Ik heb geleerd hoe je in het belang van een ander kunt handelen en niet zo zeer met jezelf bezig zijn. Ik kijk uit naar de vervolgworkshop want het was leerzaam en ik gebruik het in de praktijk.
5/2
Het leven bestaat uit communicatie en beter communiceren is een belangrijk doel. Ik ben me nu meer bewust hoe ik moet spiegelen, vragen stellen en aandacht geven om een echte relatie op te bouwen. Aan deze workshop heb ik een toolbox overgehouden om mee te oefenen, mooie ervaringen en nieuwe contacten met mensen die ook openstaan voor verandering en verbetering. De workshop was top met de voorbeelden uit de praktijk.
5/5
Je bent een motiverend en inspirerend persoon. Heel fijn om naar te kijken en naar te luisteren. Ik vind dat je het heel goed doet. In heel weinig tijd deel je zoveel kostbare informatie mee. Dank je wel dat je zoveel kennis en jouw ervaringen met ons wilde delen.
5/5
Heb erg veel aan deze werkshop gehad, erg duidelijk en met veel passie gegeven door een heel prettig persoon! Veel nieuwe inzichten gekregen, en dagelijks toepasbaar privé en zakelijk. Wil je jezelf ontwikkelen, dan zeker een aanrader.
5/5
Erg prettige sfeer en zeer vakkundig. Ga vooral zo door Dagmara! Bedankt voor al je hulp!
5/5
Prettige gesprekken waar ik nieuwe inzichten heb gekregen.
5/5
Heel toegankelijk, de 'kijker'/'cursist' identificeert zich heel gemakkelijk met je. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor alle inzichten, tips &trucs, tools. En last but not least, voor de positieve energie die je aan me over hebt gedragen. Bedankt!
5/5
Dagmara, je hebt mij weer geholpen. Dank je wel voor nieuwe inzichten. Niet alleen ik merkte dat er iets aan mij was veranderd maar ook mensen om me heen is dat opgevallen.
5/5
Gesprekken met Dagmara zijn aan te raden, zij helpt de juiste keuzes te maken door je te begeleiden en te leren hoe je met jezelf om kan gaan. Een aanrader!

Copyright 2018-2020 DPS Simply All rights reserved

DPS Simply

Krijg grip op je leven met de gratis tools!

Je bent hier omdat je op zoek bent naar antwoorden en ik heb geen kant-en-klare antwoorden voor je maar wel vragen die je helpen om de juiste antwoorden te vinden. 

Privacy Policy

Kijk nog even in je mail- of spambox om je aanmelding te bevestigen!